nl de
Logo

EXPEDITIE GROLSCH app

Het biermerk Grolsch en Groenlo zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Grolsch is ‘geboren’ in Groenlo. Expeditie Grolsch neemt je op een heel bijzondere manier mee door de geschiedenis van het biermerk Grolsch.

Wat is Expeditie Grolsch?

Expeditie Grolsch is een uitdagende kennisquiz over de geschiedenis van de Koninklijke Grolsch Bierbrouwerij. De meerkeuze vragen worden zo gesteld dat je na afloop heel veel te weten bent gekomen over de al méér dan 400-jarige Grolsch geschiedenis. Expeditie Grolsch bestaat uit 10 rondes en in elke ronde zitten 5 vragen. In totaal 50 meerkeuze vragen met maar liefst 200 afbeeldingen. Die afbeeldingen hebben allemaal betrekking op de vragen. Je hebt telkens 50 seconden de tijd om de vraag tot je te nemen en het antwoord te geven. Per ronde luister je eerst naar de gesproken vragen en daarna ga je de vragen beantwoorden. Heb je het juiste antwoord gekozen dan licht je keus GROEN op en bij een fout antwoord ROOD. Een scoreknop houd alles bij. Ook is er informatie te vinden over de bierbrouwer Grolsch en het Grolsch Verzamelaars Gilde.

Expeditie Grolsch is een initiatief van Groepsuitjes Groenlo met goedkeuring van de Grolsch bierbrouwerijen.

Hoe te spelen

Je kunt Expeditie Grolsch individueel of in een groep spelen. Daarnaast kan het in de nabije toekomst ook op locatie in Groenlo worden gespeeld en hebben we als de coronamaatregelen het weer toelaten een heuse kroegentocht waar je vijf café’s bezoekt en in elk café ontvang je een consumptie en speel je twee rondes. In de app staan ook proeverij tips van meesterbrouwer Marc Janssen van de Grolsch Bierbrouwerij. De Expeditie Grolsch app biedt een gehele avond gezelligheid met je vrienden.

De app Expeditie Grolsch kan worden gedownload via onze webshop: www.groepsuitjesgroenlo-apps.nl Na betaling ontvang je een QR-code en kun je eenmalig de app downloaden in de Play of Apple Store. Met de gebruikerscode en het bijgeleverde wachtwoord kun je de Expeditie Grolsch app starten. Speel je Expeditie Grolsch met groepjes tegen elkaar dan hebben we speciale prijzen voor groepen.

Get the Picture

Get the Picture ist eine Kombination aus Gehen, detaillierte foto’s aufspüren und Sie werden an den…

info_outline Lees meer keyboard_arrow_down Reserveer direct

Vesting Speur Spektakel

Het Vesting Speur Spektakel is een zeer leuke activiteit in het vestingstadje Groenlo. Het bestaat…

info_outline Lees meer keyboard_arrow_down Reserveer direct
Whatsapp
Stel een vraag